Det ska du aldrig göra mot din partner – enligt deras stjärntecken

Det finns vissa saker som är oförlåtliga. Men exakt vad som ingår under den kategorin kan skilja sig åt mellan olika människor.

När det kommer till astrologi finns det vissa saker som du aldrig, någonsin, borde göra mot vissa stjärntecken.

Vi har alla olika egenskaper och vad vissa än säger så finns det inget stjärntecken som är ”bättre” eller ”sämre” än ett annat.

Däremot har alla stjärntecken naturligtvis både bra och mindre bra egenskaper, som kan skilja sig åt.

Dessa i sin tur kan påverka om du matchar bättre eller sämre med ett visst stjärntecken.

Det ska du aldrig göra mot stjärntecknen

Här är några tips på saker som du aldrig bör göra mot de olika stjärntecknen om du vill ha en permanent plats i deras liv:

Vädur

– var aldrig passivt aggressiv. Detta eldtecken kännetecknas av direkt kommunikation. Det finns inget de avskyr mer än människor som går runt och surar istället för att bara säga vad problemet är. Om du håller uppe det tillräckligt länge kommer de utan tvekan tröttna.

Oxen

– stressa dem aldrig. Det finns få saker som Oxen ogillar mer än när någon försöker styra och ställa över dem. Deras inre lugn mår inte bra av att bli rubbat och att försöka stressa fram ett agerande eller en reaktion lär därför aldrig gå bra. Är man inte försiktig kan man väcka den ökända Oxe-ilskan, och då är det bäst att ge sig iväg illa kvickt.

Tvillingarna

– ignorera aldrig deras ord. Tvillingarna styrs av Merkurius och kommunikation är deras ledstjärna. Om du tystar ner dem, eller ignorerar det de säger blir du därför antagligen inte speciellt långvarig i deras liv. Och tro mig, är det någon som kan dumpa dig så det gör ont är det en Tvilling.

Kräftan

– såra aldrig någon de bryr sig om. Kräftan är kanske Zodiakens mest omtänksamma tecken. Om de bryr sig om dig är det nästan svårt att få dem att sluta. Men den sekunden du medvetet gör illa någon de står nära gäller inga regler längre. Då har du fått dig en sprillans ny fiende.

Lejonet

– förolämpa dem aldrig. Ingen tycker om att bli förolämpad, men är det några du ska vara lite extra försiktig med så är det Lejon. För de kommer garanterat kunna gå ett steg längre än vad du kan, och det lär inte sluta bra.

Jungfrun

– ljug aldrig. Jungfrun är ett principfast och fokuserat tecken som tycker om att veta vad som sker. Att ljuga för dem kommer därför ses som oförlåtligt, och det kan vara riktigt svårt att reparera relationen till en Jungfru den dagen en spricka väl skett.

Vågen

– var aldrig långsint. Vågens nyckelord är harmoni och även om de kan tycka lite tillfälligt drama kan vara intressant så är konflikter något de generellt undviker. Det är därför a och o att kunna släppa gammalt groll, annars kommer Vågen fly åt andra hållet.

Skorpionen

– svik aldrig deras förtroende. På tal om att vara långsint så är Skorpionen definitivt ett tecken som har svårt att släppa saker. Om du sviker deras förtroende en gång kommer du mest största sannolikhet aldrig kunna vinna tillbaks det igen.

Skytten

– kritisera aldrig deras optimism. Skytten kännetecknas av faktumet att de kan liva upp en stämning och ofta tar livet med en klackspark. Personer som inte kan haka på den vågen blir sällan långvariga i deras liv. Tycker du att Skytten är lite för positiv och optimistisk är det helt enkelt kanske bättre att inse att ni inte är menade för varandra.

Stenbocken

– tvinga dem aldrig att öppna upp sig. Stenbocken är ett tecken som det kan ta lite tid att komma under skalet på. Om du pressar dem till att öppna upp sig gör du bara situationen värre och de kommer tycka du är både inkräktande och jobbig. Låt det ta den tid det tar.

Vattumannen

– försök aldrig kontrollera dem. Vattumannen är en fri själ och det måste accepteras. Om du försöker hålla fast dem kommer de försvinna oerhört snabbt och aldrig mer komma tillbaks.

Fiskarna

– säg aldrig åt dem att sluta bry sig. Fiskarna är ett vattentecken och det är omöjligt att be dem ”sluta bry sig.” Deras känslor sitter ofta utanpå och deras omtänksamhet kommer naturligt. Det är inget som går att stänga av.