Foto: Shutterstock

Mitt horoskop 2022: November-december

Hur ser kommande tid ut för just ditt stjärntecken? Här kan du läsa horoskop skrivna av en erfaren astrolog som gäller för perioden 24/11-8/12 år 2022.

VÄDUREN 24/11-8/12, horoskop

Kärleksliv

En lysande tid med kontakter från när och fjärran står för dörren. Du upplever en frihetskänsla och välkomnar äventyret som väntar! Eventuellt möter du människor som vidgar dina vyer. De har läst och de har rest och du får ditt lystmäte av stimulans och positiv uppmärksamhet. Relationer som består är en av periodens gåvor.

Månen i ditt tecken i början av december sätter fokus på dina personliga behov och känslor. Du tar allt mer personligt. Förbli objektiv!

Karriär

Rastlösheten kan vara påtaglig. En del frustration uppstår när planer inte går som tänkt, men ha tålamod. Du samlar faktiskt krafter och hinner tänka om en par gånger så när saker äntligen går framåt går de i rätt riktning och ger det önskvärda resultatet.

Du blir en budbärare mot periodens slut och har en hel del idéer att framföra. Väduren gör intryck. Kommunicera mera!

OXEN 24/11-8/12, horoskop

Överraskningarnas tid är inte förbi! Det du minst förväntade dig har blivit faktum. Kanske har du själv omedvetet bjudit in den förändring som ägt rum. Se det som en möjlighet att bryta mönster. Du ger nya människor tillträde till ditt liv och nya aktiviteter tar fram egenskaper och talanger du bär på men inte riktigt låta se dagens ljus.

Pengar, ekonomi

Ekonomin är i fokus under perioden. Dina förmågor inom karriären ger god ekonomisk utdelning. Du ser också ut att spendera i rask takt! Titta bortom horisonten – det kommer en morgondag också.

Relationer

Vännerna behöver verkligen dig. Kärleken till din nästa just nu är näst intill obegränsad. Det kan mycket väl vara så att du vill hitta en större plattform där du kan samla fler som delar ett intresse eller engagemang som ligger dig varmt om hjärtat. Du börjar smida konkreta planer som ger resultat.

TVILLINGARNA 24/11-8/12, horoskop

Just nu är det läge att tänka på hur och var krafterna ska läggas. Alla Tvillingar är just nu hypermedvetna om vikten av att prioritera – att inte splittra sig utan att ha ett eller några mål i sikte och se till att ro dem i land. Krafterna kan svikta till och från men då är det också läge att fundera över nästa steg.

Kärleksliv, relationer

Partnerskap är A och O! Det gäller både hemma och rent allmänt. Du begränsar dig inte till dem som finns nästgårds utan söker dig till dem med spännande erfarenheter du kan ta del av.

Karriär

En betydande förändring inom karriären är precis runt hörnet. Nya möjligheter bjuds.

Månen i ditt tecken mot periodens slut ökar din känslighet och sätter fokus både på vad du och andra behöver.

KRÄFTAN 24/11-8/12, horoskop

Karriär

Arbetet tar upp mycket av din tid och uppmärksamhet nu. Det känns som om du har en hel del förpliktelser men även goda chanser att skaffa dig nya färdigheter och kunskaper som du har nytta av i jobbet.

Samtidigt är det en god idé (som alltid!) att värna din hälsa så att du är i god form och kan finns till för andra, på jobbet och hemma. Möten och övriga diskussioner vid periodens slut kommer att kräva din fulla uppmärksamhet.

Relationer, ekonomi

Du ruvar på framtidsplaner. Än är det inte många du delar dina tankar med. Du behöver känna efter och tvekar lite men det är i sin ordning. Du vill vara säker på din sak innan du tar avgörande steg. Ekonomiska frågor kräver också planering och det kan du behöva göra i samråd med andra.

Du är superidealistisk nu. Du går i bräschen för det du tror på!

Horoskop, stjärntecken, idag, november, december
Foto: Shutterstock

LEJONET 24/11-8/12, horoskop

Relationer, kärleksliv

Barnen och kärleken är ovanligt högt prioriterade. Likaså din kreativitet och förmåga att leda och inspirera andra. Du vill synas och helst i sociala sammanhang. Arbetet finns där i faggorna men just nu är det läge att älska, leka och skapa. Känn dig fri!

Samarbete bruka kräva sin tribut och den innevarande perioden är inget undantag. Fördelen är växt och mognad och att man bygger relationer som varar över tiden. Axla ansvar med glädje, speciellt mot slutet av perioden.

Vänskap

Återknyt kontakter med gamla vänner. De väntar på att du ska höra av dig! Tveka inte på om du behövs. Det gör du. Du sitter inne med resurser andra behöver och du behöver den kärlek de vill ge.

Karriär

Det blixtrar på karriärfronten. Det kan vara goda nyheter. Nytt blir det i alla fall! Förnyelse behövs. Andra kommer att se dig i ett nytt ljus.

JUNGFRUN 24/11-8/12, horoskop

Relationer, kärlek

Hem ljuva hem är nyckelorden för Jungfrur under perioden. Det känns fint att vara själv men du saknar inte kontakter. Tvärtom. Mobilen och datorn går varma. Kontakterna är mer själsliga och känslomässiga än rent fysiska. Du vill ha det så nu men strax känner du behovet av att vara mer aktiv och då är du åter ute bland folk.

Tankar kring kärleken tilltar mot slutet av perioden. Du ser allvarligt på olika frågor och vill vara säker på att du tänkt rätt – att du är realistis? Låt saker flyta fram naturligt. Då blir det bäst. Kontroll funkar sällan. Känslorna intensifieras och det blir en intressant utveckling.

Arbetsliv

Karriärfrågorna går på sparlåga än så länge. Det kommer att ändras men nu samlar du krafter för framtida projekt eller kanske till och med en helt nytt mål

VÅGEN 24/11-8/12, horoskop

Humöret är på topp och det men god anledning! Ditt sällskap är eftersökt och du är öppen för olika förslag som kommer din väg. En del av din framgång på det sociala planet i nuläget beror helt enkelt på ditt goda humör och öppenhet. Optimism präglar dig under perioden men låt dig inte förföras alltför lätt.

Relationer

I slutet av perioden kan det bli trafikkaos hemma hos dig då det är många som kommer och går. Kanske ni har något gemensamt som behöver arbetas igenom. Hem- och familjemönster står inför stora förändringar för er födda runt 20/10.

Karriär

I början av december kan det råda lite kaos på arbetet. Bäst är att vänta tills saker klarnar innan du drar slutsatser om vad det verkligen handlar om. Se till att få den vila som behövs för att klara dina åtaganden.

SKORPIONEN 24/12-8/12, horoskop

Kärleksliv

Skorpioner födda 8-9/11 går i uppbrottstankar. Du behöver kasta av dig bojorna. Det har du vetat länge men du börjar det bli dags.

Pengar, ekonomi

Inledningsvis ser Skorpioner över sin ekonomi. Det finns mycket du vill unna dig men tänk inte för stort. Se över dina egentliga behov. Nöjen kan bli kostsamma. Övriga investeringar har gått i stå. Se tiden an. Du kommer att se hur och vad du bör investera i framöver.

Arbeta vidare med att skapa en så mysig tillvaro hemma som möjligt. Det är ett slags uppdrag för Skorpioner nu, speciellt er födda kring 12-13/11.

Relationer

Du är inne i en mycket romantisk period. Har dina drömmar gått i uppfyllelse? Kanske det men håll ögonen öppna och förbli jordad än så länge.

Om du känner för att skriva, gör det nu! Du har den inspiration och inlevelse som behövs.

Horoskop, stjärntecken, idag, november, december
Foto: Shutterstock

SKYTTEN 24/11-8/12, horoskop

Lyckligare kan ingen vara än just Skyttar i dessa dagar. Både Venus (kärlek) och Merkurius (kommunikation) uppehåller sitt i ditt tecken. Venus bidrar med positiv uppmärksamhet, kärlek och omtanke från många håll. Själv har du också mycket att ge och gör det förbehållslöst.

Relationer

Merkurius bidrar med ökade kontakter av det roliga slaget.

Nya kontakter finns på horisonten. De finns redan men än är det inte riktigt klart vilken roll alla kommer att spela i ditt liv. Vänta dig en period av spännande kontakter. Låt dig inte provoceras om du ibland blir ifrågasatt. Detta gäller främst er födda runt 8/12. Det kan visa sig vara produktiva tankar som döljer sig bland kommentarerna.

Hemma får kreativiteten fritt spelrum. Ta en stund att meditera. Då blir du en kanal för ytterligare inspiration.

Ekonomi

Vid periodens slut sätter du dig ner och gör upp en budget. Ordning och reda vill du ska råda på den ekonomiska fronten.

STENBOCKEN 24/11-8/12, horoskop

Relationer

Egen tid är det du önskar vid periodens början. Ändå verkar det som om många drar i dig och vill att du ska vara med dem eller att du ska vara ditt vanliga arbetsamma jag och ställa upp både hemma och på arbetet.

Arbetsliv

Just på arbetet verkar det omöjligt att komma ikapp. Alla ser till dig och väntar på att du ska leda dem ut ur den tillfälliga röran. Du behöver trots detta vara mer i stillhet. Kroppen manar till lugn och sans.

Du skapar i nya banor och upptäcker att det du gör berör andra. Du kastar nytt ljus över gamla ämnen – oavsett på vilket sätt du väljer att visa fram din kreativitet. Huvudet är fyllt med idéer som bara väntar på att kunna få fast form. Är du född runt 17/1 föder du fram ovanligt mycket.

Vid periodens slut tar du bladet från munnen. Du talar ut, berättar och träder fram!

VATTUMANNEN 24/11-8/12, horoskop

Vattumannen har haft ögonen på sig ett bra tag. Du märker att det du gör har en effekt på allt och alla du möter men även på dig själv. Hur ser du på en ny roll du axlat? Är du född 9-10/2 är detta extra påtagligt. Nya mål växer fram, sakta men säkert.

Vänskap

Långväga vänner är aktuella under perioden. Det är roligt att ses och att kunna dela gamla minnen. Det ligger ett rosenskimmer över tiden ni tillbringar tillsammans. Ha realistiska förväntningar.

Det som finns och har funnits är gott nog! Överlag har perioden en stark social prägel. Du vill vara bland folk, unga som gamla. Vattumannen fungerar bra i lag. Det får du anledning att åter bevisa.

Kärlekslivet

Kärleken är ett hett ämne även om allt inte går på räls just nu. Betänketid är sällan fel.

FISKARNA 24/11-8/12, horoskop

Året har varit mycket givande för er Fiskar. Är du född 19-20/3 väntar åter goda ting under perioden. Många dörrar öppnas och du känner dig fri och redo att omfamna det underbara som väntar.

Karriär, arbetsliv

Dina mål under perioden handlar mycket om att inhämta kunskaper vare sig det främjar karriärmål eller inte. Studier och resor står på programmet men även större livsfrågor fångar ditt intresse. På sikt gagnar all kunskap dig på samtliga livsområden.

Det rör på sig en hel del hemma. Aktivitetsnivån är hög men hur pass mycket blir faktiskt gjort? Låt det gå framåt långsammare. Då hinner du tänka igenom var slutprodukten ska bli medan arbetet pågår. Det samma gäller eventuella diskussioner hemma om hur saker och ting ska bli framöver. Det är lätt hänt att spänningar mellan arbete och hemmets kan uppstå när du känner att du har mycket att stå i på båda platserna.

Fiskar födda runt 13/3 är extra känsliga under perioden men alla känner av månen i tecknet de första dagarna i december

Våra horoskop skrivs av Kerstin Bylund-Paulsson. Hon har arbetat aktivt med astrologi i över 35 år och både hållit kurser, publicerat böcker och föreläst om ämnet.